Uha, hvor jeg dog glaeder mig til at slippe for fly og lufthavne i den naermeste tid… har nemlig lige tilbragt godt 11 timer i en flyvende sardindaase fra Auckland til Tokyo…. og nu venter en meget spaendende (NOT) nat her i lufthavnen foerend den naeste daase flyvende konserves letter med retning Danmark og Koebenhavn!… suk!

Det er egentlig ikke fordi jeg har noget mod at flyve – kan faktisk vaeldig godt lide det – men det der med natten i lufthavnen siger mig ikke saa frygtelig meget. Isaer ikke naar ens SAS bonuskort ikke engang kan give adgang til en soelle lille lounge… nae nej, der skal man vaere guld- eller i det mindste buisiness class-medlem (og jeg behoever vel ikke uddybe grundene til at to studerende ikke har saadan nogle stykker plastik?) ;-( Saa vi er henvist til div. saederaekker… heldigvis er jeg tryg i visheden om, at jeg sover meget, meget godt saadanne steder (oevelse goer mester!).

En ting, der dog er opmuntrene, er, at jeg har mit tynde haekletoej med i haandbagagen – og I kan tro, at der bliver haeklet til den helt store medalje – skal jo have et eller andet at tage mig til… (blev forresten faerdig med magens halstoerklaede foer afrejsen, men billede maa vente til senere).