Og hvad betyder det så? Jo, mens jeg har været på juleferie har kabelet til mit lille kamera valgt at lege gemmeleg… så jeg kan lige nu ikke få billeder over på min computer … og dermed heller ikke over på min blog (ØV!).

Jeg havde ellers lige glædet mig til at vise den hæklede hue og halstørklæde i forening og på model (han gik efter noget pres med til det) og måske et lille stemningsbillede af den chokoladekage, der lige er blevet færdig… ummmm.

Vi skal til Norges land om nogle timer – har grint lidt af, at jeg knap har været hjemme i min egen lejlighed siden hjemkomsten fra New Zealand… men sådan er det jo med jul og nytår, det er tid til at være sammen med familien. Og vi kunne altså ikke rigtig sige nej til en kombineret nytårs- og skitur 😉 Vi tager båden til Oslo og så tænkte jeg, at det nok ville være godt at have lidt friskbagt med til turen… mon ikke det falder i god jord? 😉

Jeg håber alle har en god efterjul og kommer til at have et smukt og godt nytår… Nu vil jeg forsøge (for 117. gang) at finde det dumme kabel og ellers vil jeg trøste mig selv med at kigge i Folk Shawls af Cheryl Oberle – den bog er simpelthen fantastisk. Der er ikke et eneste sjal deri som jeg ikke har på ønskeseddel nu!