Først må jeg hellere krybe til bekendelse og erkende, at jeg nogengange husker med den forkerte legemesdel… nå, men kabelet til mit kæle-kamera er fundet igen (det var jo selvfølgelig et ganske logisk sted…), så nu kan i få billedet af magen iført julegaverne, hue og halstørklæde.

Han er vist vældig tilfreds, så alt er godt (og så talte huen på lagernedbringelsen, så jeg var også vældig tilfreds!), selvom toppen af huen ikke helt er i perfekt udførelse – men da havde jeg allerede pillet den helt eller delvist op to gange og så gad jeg altså desværre ikke mere.
Nu er jeg taget på ferie … trængte næsten til det efter de 6 ugers rejsen rundt og oplevelser i massevis 😉 Nej, nogen gange er det rart bare at kunne slappe helt af. Og jeg har medbragt alle de projekter, som jeg overhovedet kunne tænke, at jeg kunne få lyst til at nusse om – med andre ord ren hygge!
Her er virkelig smukt – og fredeligt! Sneen ligger tykt og blødt på fjeldet og hytterne og lover godt skivejr (man har jo lov at håbe) til i morgen. Hvor er det dog godt, at svigerne har fået denne hytte i det norske. Jeg glæder mig i hvert fald over, at vi nu er her for en uge. Det bliver i hvert fald helt vildt dejligt og smukt at fejre årsskiftet i morgen i god ro og mag og med sne og fyrværkeri (af den smukke og ikke alt for larmende slags) og god mad og dejligt selskab – lige som det skal være.