Susanne har sendt en lille spøg videre til mig, så jeg må hellere adlyde…

Altså: 6 mærkelige/sjove ting ved mig….

  1. Jeg kan faktisk godt lide at nørde med Excel og SAS og andre data/talbehandlingsprogrammer… de andre økonomer på studiet og arbejdet synes vist, at det er lidt skræmmende (men man kan jo lige så godt lære at kunne lide ting, man ikke kan slippe for!).
  2. Jeg har haft en ting for pæne sko, siden jeg opdagede, at man med et trylleslag kunne gøre sig selv hot, bare ved at tage noget på fødderne. Men jeg er stadig for nærrig til at betale fuld pris for dem. 🙂
  3. Jeg elsker sætningen “Min familie har sommerhus på Grønland” … især fordi den er sand!
  4. Jeg elsker kaffe, men min mave bryder sig ikke om stadset – så jeg lever i en evig balancegang, for leve helt uden kan jeg ikke.
  5. Jeg ejer næsten flere tegneserier (blade og albums og deslige) end bøger – og jeg ejer rigtig mange bøger!
  6. Jeg prøver at leve efter devisen, at man ikke kan takke nej til mad, som man ikke har smagt før… dette har dels ført til at jeg kan lide mange ting, men også til, at jeg hygger mig med en noget brutal liste: Listen over dyr, jeg har spist! 😉

Hmmm, hvem kunne mon tænkes at svare på et tag? Måske Ulla og Anne og Pia T vil være med på en spøg?