En dejlig dag er desværre nu overstået – det har ellers været helt weekendagtigt. Jeg har holdt fri og har nydt vintervejret (nej, jeg har ikke bil og har derfor ikke bandet over de glatte veje mm.), som min dejlige venindes fødselsdag bragte.

Jeg kunne sikkert have været færdige med mine sengesokker i dag, men jeg var simpelthen nødt til at have et nyt projekt på pindene (som måtte fjernes fra Hjertenskær – bare rolig, der er kommet nye pinde på den!), nemlig Spanish Christening Shawl (SCS) fra bogen Folk Shawls, som allerede er en bog, der bringer mange ønsker op i mig… bl.a. at eje den. Eksemplaret på billedet er desværre bibliotekets.
Efter en enkelt optrævling (jeg havde strikket fejl og gad ikke strikke hele vejen tilbage) er jeg nu kommet igennem en hel mønsteromgang (12 pinde). Den skal så gentages 28 gange, og så skal der strikkes kant på – den tid, den sorg – det tager nok lige lidt tid før jeg kommer dertil.

Jeg ved også godt, hvorfor jeg måtte i gang i dag… jeg var nemlig til mit første Strik-In med andre webstrikkere i går og blev frygtelig inspireret. Det var rigtig hyggeligt, og jeg håber, at det ikke er sidste gang, jeg er med til sådan et!