Må jeg præsentere: Februar måneds sokker!

De er lange, de er lækre og hold da op, hvor er de seje (synes jeg jo i hvert fald selv!).

Lidt fakta: Strikket på strømpepinde 2½mm i diverse reste-sokke-garner, i alt 169 gram rester er hermed udryddet (hvilket føles rigtig, rigtig godt). Jeg har tilladt at veje det blå satinbånd med.

Der er ikke nogen opskrift, men jeg ønskede at lære at strikke snoninger og desunden blive bedre til hulmønstre, så der er strikket almindelige sno4 (både højre og venstre) og et simpelt feather-and-fan mønster, indtil jeg nåede til efter lægkilen, hvor jeg lod de to bagerste snoninger gå sammen med kilen i en femfletning, der faktisk fortsætter hele vejen ned til og med hælflappen.
Det “nye” er: snoninger (både med og uden hjælpepinde), struktur på hælflap, hulrække i rib til bånd. Det er desuden også mine første knæstrømper, der ikke er beregnet som skisokker 😉

Apropos, det ville have været en hel del nemmere at have haft ski i dag! Jeg traskede ind til studiet belemret med en tung taske (der viste sig ikke at være nødvendig, da arbejdet aflyste seminaret ude på landet, pga. sneen), men selv mens min skulder blev trukket af led, kunne jeg ikke lade være med at være helt vild med sceneriet. Det var bare smukt. Dagens snebillede er inde fra studiegården i Studiestræde.