Hvad andre tager sig til i dagene efter deres bryllup er deres sag… jeg har spundet garn for første gang!!!

På vej på en miniature sommerhusferie tog magen og jeg lige et smut forbi en skøn lille butik, hvor min soldedag blev behørigt opbrugt. Blandt rovet (der ellers bestod af 4 nøgler strømpegarn i hhv. grøn og lyserød, 2 nøgler alpaca i beige) var et spinde-start-kit og nogle ekstra spindefibre (det grønne) og siden har jeg så øvet mig flittigt i brug af håndten.

Det har allerede resulteret i et lille bundt hjemmespundet og hjemmetvundet garn… om det så er særlig kønt er en anden sag 😉 Men jeg er nu meget stolt af det. Følgende billedserie følger skabelsen af mit allerførste hjemmelavede garn! (bær over med mig) 😉

Først i gang med det grå, senere det blå… det blev til to små bolde…
Det der med at få det tvundet sammen var lidt af et kunststykke, men det lykkedes da…. sådan næsten da 😉
Og så…. TA DAAAAAA!!! Mit allerførste fed hjemmespundne garn…
Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal lave af det endnu, men jeg er helt sikker på, at det bliver en god fornemmelse.
Jeg er allerede gået i gang med at spinde af de skønne grønne fibre, som også var med i rovet. Denne gang lader det til, at jeg har fået lidt mere styr på fingrene, for nu er det lidt nemmere at få en lidt mere jævn (ikke helt – slet ikke helt!) tråd… måske det bliver lidt mere brugbart.
I hvert fald kan jeg allerede se, at jeg snart mangler fibre… og måske også en lidt mindre ten til at spinde lidt tyndere tråde på?