Mon det er fordi dagene er blevet lyse og varme, at jeg sådan først vågner rigtigt op til dåd i løbet af natten? Eller fordi jeg er vant til, at det altså skal have været mørkt i så og så lang tid, førend det “officielt” (efter mit indre ur) er nat?
Jeg ved det ikke, men endnu en gang er det lykkedes at krydse midnatslinien, og det endda selvom jeg skal være op og være seriøs ansat, studerende og så videre… hvornår lærer jeg det?
Nå, noget af skylden skal min yndlings tegnefilms mester have… Chihiro lokkede atter en gang fra dvd’en 😉

Har for øvrigt slet ikke fået strikket i dag… har til gengæld sovet rigtig længe og også cyklet en lang tur med Magen i det dejlige solskinsvejr, hvilket jo heller ikke er værst.

I have reasons to believe that the sunny and light evenings are disturbing my abilities to go to bed at something resembling proper time… My body “needs” a certain amount of darkness before it is ready to sleep! Well, today I have my favorite carton sensei to blame as well – Chihiro proved to much of a temptation, which made for a late night watching dvd 😉

Must admit that it has been a lazy day for knitting (none done at all), but on the positive side, I slept very late (a luxurious feeling) and went for a long ride with the Mate on bicycles in the sun, not bad at all.