Ok, det blev kun til en tur i det svenske, men det var en rigtig dejlig tur!!! Jeg besøgte Jane og hendes kolonihave og var også en tur på svensk strikkecafe (ligeså hyggelig og mindst ligeså snakkende, som de danske jeg kender) 😉
Det har været en god dag for fotos og strik (billederne er fra Janes koloni), og jeg er kommet videre med hele tre ting i dag.
Til gengæld må jeg jo så også melde, at jeg har brugt en suppleringdag fra Brug-dit-garnlager, så atter en gang ryger opsparingen ned (øv!).

Well, it is not precisely the big abroad I’ve been to, but Sweden is sometimes close enough 😉 I have had a wonderful day full of sunshine, good company, knitting (I’ve made progress on three!!! things today) and loads of talking. Must admit that I’ve bougth a little yarn as well (doesn’t make the day any worse) 😉