Jeg har solskin i sindet og smil på læben… der måtte en forårsbuket til.

De fine akkelejer, brudeslør og chrysantemum står nu og pynter i de fineste sarte farver. Det gør godt!

Heldet synes at kunne lide mig i dag. Jeg har haft nogle dejlige timer med min lille bitte nevø, der stadig kan sove sig direkte ind i mit hjerte! Og solskinnet har været der på alle mine cykelture… og jeg har fået en fin taske fra Pia T i Taskebyt. Mange tak, den er bare så flot!

Det går med andre ord godt… jeg vil udnytte humøret og få kværnet nogle tørre læsesider af.
Sunshine is in my mind and a smile on my lips… life is much better today! I have seen my tiny nephew, have had sunshine on all my bike trips, received a wonderful bag in a bag-swap (thanks Pia T) and have bought some wonderful flowers to bring spring and sunshine indoors 😉 I am in other words fine, and now I’ll try to nail some dry study pages, while the good mood lasts.