Det har været en barsk weekend for mig. Jeg vågnede lørdag og gik nærmest øjeblikkeligt i sort – kulsort – var helt nede og vende og havde dynen over hovedet og tudede og pev.
Og hvorfor så det? Jeg har været forvirret i dette år, nåede knap at lande fra NZ førend verden hev mig her og der og alle vegne. Der har været meget arbejde, meget planlægning med bryllupet og mindre studie end min samvittighed kan bære, og ingen orden i hjemmet. Alt i alt gement kaos, der pressede på rodet i mit hoved… og i lørdags kunne jeg altså ikke mere.

Nu har jeg det bedre….. efter et par lange samtaler med dem, der står mig nærmest, er problemet diagnostiseret og løsningen er fundet og taget i brug. Jeg har besluttet mig for følgende:

  • Kun at gå til eksamen i et af mine to fag, men så til gengæld koncentrere mig om det ene og lave et godt resultat.
  • Lave en læseplan, som jeg kan holde (hvilket medfører at jeg ikke behøver at have dårlig samvittighed over at hygge med strik og hobbies, når blot planen er fulgt).
  • Sørge for sammen med Magen at lave madplaner for ugen, sådan at det er på plads (så behøver jeg ikke hele tiden at overveje, hvad jeg nu skal finde på).
  • Ikke at arbejde mere, bare fordi jeg har et fag mindre (næ nej, den fælde skal jeg ikke hoppe i), men kun de to dage, som aftalt.
  • Have mit garnlager i depot, så det ikke roder eller distraherer mig – det er flyttet op til mine forældre og der var sgu’ 10 kg!
  • Have orden i mine personlige papirer, så de ikke stresser mig.
  • Gå målrettet efter at starte på ph.D. til februar!
  • Glæde mig over mit nye job som forskningsassistent på KU, hvor jeg starter til august!

Jeg har sagt op i dag, godt nok med virkning til 31. august, men alligevel. Efter beslutningen om at droppe et fag og dermed faktisk have tid nok til at læse ordentligt på det andet, har jeg kunne mærke, at jeg har ro indeni. Jeg er ikke længere stresset!

Roen i sjælen er det mest vidunderlige der er sket for mig sådan helt personligt længe (altså lige bortset fra da jeg sagde ja til Magen) og jeg har det godt, sådan virkelig godt 😉

I have had a though weekend. Saturday started with bad mood that soon got worse. The confusion I’ve felt this year so far proved to be too much, and I broke. Tears and sobs. I’m better now, thanks to some good long conversations with those that mean most to me. I’ve found (some of) the problems and decided (and implemented) a solution. I feel better already. I feel a calm and serenity that hasn’t been there for a long time. It feels good.

By the way, the good piece of news I mentioned earlier is that I’ve gotten a job as a research assisten at the University of Copenhagen. I’m starting in August. This also means, that I’ve notified my current workplace today, which actually felt quite good.