I seem to have a compulsive disorder… No sooner, than I finish one thing, I seem to have started a new one…

This time I’ve started the socks for my seckret sock pal in the big and wonderful Sockapalooooza! And if I must say, they are wonderful! Below they are seen helping me study advanced macroeconometrics… and doing a wonderful job of it 😉
The yarn is perfect, yummy to work with and showing of the design in just the right way. I’m pretty confident that the socks will be just as I envisioned them! Only problem: I think I just might have to make some more socks in that yarn.

Hvor det ligner mig… Knap er jeg blevet færdig med en ting, førend jeg har begyndt en ny. Har en mistanke om, at det bliver svært senere, nu da mit garnlager er i pension. 😉
Det nyligt begyndte er såmæn et par sokker til min hemmelige ven i den meget store sokkebytteleg Sockapalooooza! Og for at være ærlig er jeg gennemgodt tilfreds med dem (læs: pavestolt). Billedet viser, hvordan den første sok gør et ihærdigt forsøg på at hjælpe mig med videregående makroøkonometri… faktisk klarer den det meget godt.
Garnet er simpelthen genialt, smukt og lækkert og gør lige det for mønsteret, som jeg havde håbet. Jeg tror, at det bliver nogle gode sokker, lige præcis som jeg havde håbet. Eneste problem: Jeg tror, jeg bliver nødt til at lave nogle flere i det garn!