A.K.A Sock In Progress! (this post will first be in English, then Danish)

I wanted to show how far I’ve gotten with my Secret Sock for my Sockapalooooza4 pal. I’ve had it on standby for some days, as I had to think long and hard about how I wanted the heel to be. I think, I migth have sorted it out, but take a look and tell me if you like it and think it might work.

I wanted the ribbing to stop in a sort of natural way, therefore I chose to take the ribbing in, like shown in the right picture, on the heel flap. Now I’m just worried, that it might be uncomfortable to wear… should I cross my fingers (and knitting needles) and keep it or should I rip it?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
Jeg ville lige vise fremskridtet på mine Secret Socks, som er sokkerne til min hemmelige ven i Sockapalooooza4. Den første sok har haft et par dages pause, mens jeg tænkte længe og grundigt over hælen. Jeg tror, jeg er kommet frem til en løsning, men jeg kunne godt bruge et par andre vurderinger.
Jeg ville gerne have ribben til at stoppe på en naturlig måde og ikke alt for brat. Derfor valgte jeg at tage ribben ind som vist på højre billede på hælflappen. Nu er jeg så bare i tvivl om det mon er behageligt for bæreren… hvad tror I? Skal jeg krydse fingre (og strikkepinde) og strikke videre eller skal der lidt optrævlen til?