Jeg nupper lige en gang svar på nogle af de spørgsmål til min post om Livstykketrøje, der er blevet stillet i alle de vidunderlige kommentarer I har skrevet her på det sidste. Mange tak for dem, de gør mig så glad!!! Også tak for alle roserne for mine sokker… er jo selv lidt stolt af dem.

Britta spørger om Livstykketrøjen er svær at strikke? Nej, det er den ikke, hele kroppen er strikket i et, hvor man deler til forstykker og ryg og så strikker man skuldrene sammen. Bente beskriver det ganske grundigt, og opskriften er dejlig. Så bare kast dig ud i det.

Vivian… jeg er ikke “kommet til” at klippe hovedet af mig selv 😉 Magens bedste billede af trøjen forfra var hovedløst (desuden havde jeg solen i øjnene og missede og så ikke særlig pæn ud).

Anne, der er altid gode grunde til garn- og kitkøb og Livstykketrøje er absolut anbefalelsesværdig.

Sanne B spørger om der ikke var garn nok til at forlænge ærmerne, og jo det var der egentlig, men nu var det jo mit job at følge opskriften til punkt og prikke (jeg var teststrikker), så egne ændringer må vente til næste gang.

Jeg smutter nu, for jeg skal hen og afprøve en ugentlig strikkecafe… jeg har taget godt med strikketøj med og vil også godt love at jeg senere har noget færdigt at vise jer.

I just took a little time to do some Q&A from the comments on my post Livstykketrøje, but since most comments were in Danish, this is too. But thank you so much for all your kind comments both about the cardigan, and about the Viking Girl socks… I get so happy every time I read some of your kind words.

Now on to other subjects… I must go now, for I’m about to test a weekly knitting café… brougth a lot of knitting and will soon have more knitting to show you.