(Danish text later) They are finished…. I can’t say how proud I am 😉 I am of course talking about the socks for my secret sock pal in Sockapalooooza4. I really hope that she’s going to like them.

Also thank you so much for the support for the heel, when I presented it to you. I’ve kept it and haven’t regretted for a second. They’ve turned out beautiful and I’m hoping to present a pattern for them sometime soonish. But I need some help… what should I call it? Please feel free to leave suggestions in a comment.

Trivia: Pattern Lykkefantens (my own), knitted in Rowan felted tweed (shade 155 – the last picture is better for the colour) on needles 3mm. They weigh 70 grams, so that makes my knit-from-my-stash-o-meter tick to more than 2 kilos used (yeahhh!!!). Oh, and they are a size 9″ (but that’s not really a clue is it?).

Do you want another picture? Sure you do 😉 (and by the way, I’ve washed the socks now, so my sockpal won’t get predirty socks!) And lastly I will tell, that these count as the socks for May (I am knitting 12 pairs of socks this year, one for each month).

Jeg er færdig med sokkerne til min hemmelige Sockapalooooza4 ven, og jeg håber virkelig, at hun kommer til at synes om dem… Jeg er selv lidt stolt og er rigtig glad for at jeg beholdt hælen, sådan som I også foreslog, da jeg viste den frem.

Jeg regner med at lave et mønster, som så kommer her på bloggen, men jeg mangler et godt navn til dem. Hvis I har et foreslag, er I mere end velkomne til at lægge en kommentar 😉 Og så må vi vist hellere få lidt fakta. Sokkerne tæller for øvrigt også for maj måneds sokker!

Opskrift: ??? fra LykkefantenS (dvs. min egen)

Materialer og mål: De er str. 9″ dvs. ca. en 39 damestørrelse. Strikket på pind 3mm i Rowan felted tweed (farve 155 – det sidste billede viser farven bedre). De vejer 70 gram, hvilket bringer mit brug-dit-garnlager-o-meter over 2 kg!!! (yes!).

Spidsfindigheder: Jeg elsker hælen. Så simpelt er det. Men jeg er også ret glad for hvordan snoningerne understreger hulmønsteret på oversiden. De rammer det ligesom ind og skaber en eller anden helhed. En anden interessant effekt kommer af garnet, der ikke er et traditionelt sokkegarn, men stadig ganske vidunderligt.

God eller grel? God!!! Jeg har i hvert fald planer om et par til mig selv (og bare rolig, sokkerne er nu blevet vasket, så min stakkels sokkeven ikke får beskidte sokker).