Jeg har haft lidt travlt på det sidste, men heldigvis har der også været en masse eksempler på hygge og tant og fjas… for eksempel sad Magen og jeg og nød lidt solskin (og jeg en enkelt øl) på Sankt Hans Torv i eftermiddags inden jeg tog til strikkecafé. Det var skønt. Og bare rolig det er en lille (25cl) øl – så stor er sokken (Viking Girl no. 2) nemlig ikke!
Forresten har jeg planer om at få skrevet opskriften til håndledshandskerne ned i aften, så der skulle være mulighed for, at de dukker op her snart.

I have been quite busy lately, but fortunately there have also been many times for relaxation and fun… for example this afternoon the Mate and I were enjoying the sunshine at Sankt Hans Torv (saint Hans’ square) – and I admit to drinking a small beer – easy it’s only 25cl, the sock (Viking Girl no. 2) isn’t that big!
Btw. I have plans to finish writing the pattern for the wrist warmers/short mittens later today, so chances are, that the pattern will appear here soon.