Jeg har taget mig gevaldigt sammen og har nedskrevet opskriften på mine pulsvarmere med tommelfingre. Hvis I er interesserede er den hentbar her til fri afbenyttelse 😉 Og hvis nogen ønsker er engelsk opskrift kan det sørme også klares her.

Ellers er I velkomne til at trykke på linket i sidebaren, hvor opskriften også er at finde.
Jeg håber, at opskriften er fejlfri, men hvis en af jer finder en fejl, så må I endelig skrive en kommentar, så jeg kan få det rettet.

I have been very very good and have written down the pattern for my wrist warmers with cables and thumb. If you are interested in the pattern it can be found here (in English) and here (in Danish). Otherwise you can follow the link in the sidebar.
I really hope that the pattern is without mistakes, but if one of you finds something please leave a comment, so that I can correct it. Also have in mind, that this is my very first pattern in English.