Så er uglerne fikse og færdige, de har alle fået øjne og nu er trøjen også blevet lagt til tørre mellem to lag håndklæde, så den forhåbentlig har den rette facon inden aflevering… er faktisk helt bange for at knægten er vokset ud af den allerede inden han har fået den 😉

Opskrift: Ugler fra Design.club.dk, den er næsten fulgt til punkt og prikke, bortset fra at retrillerne nederst er strikket på en pind 3mm i stedet for 2½mm og jeg har valgt at lave små manchetter ved ærmerne.

Materialer og mål: Blusen er strikket i Geilsk 100% uld, det var rester fra Livstykketrøjen. Jeg har ikke vejet den endnu, men skyder på, at der er omkring 60 grams forbrug i den lille sag. Den er strikket på pind 2½ og 3mm, og uglerne har fået gule glasøjne fra lageret og små brune næb af en rest broder garn.

Spidsfindigheder: netop næbbene er jeg meget glade for, at jeg fandt på at give de kære små fugle. Det er ligesom prikken over i’et (eller næbbet på uglen).

God eller grel? God, synes jeg, nu er jeg så som sagt i tvivl om, hvorvidt den passer. Men ellers må den jo gå til en anden lille baby, og jeg tror ikke, det er den sidste Uglebluse jeg har strikket!

I have finished the Owls (Ugler from Design.club.dk) and have laid them out to dry in shape between a layer of towels. Though I’m uncertain whether the little boy still will be able to fit it, I’m so in love with this model. Those wee owls are so impossibly cute and I really really want to make several more of these small blouses.
I have use appox 60 grams of Geilsk 100% wool (left overs from this cardigan) and it was knitted on 2½ and 3mm needles. Finishing touches required 24 yellow glas beads and scrap embroidery yarn from the stash. And presto! A present for a favorite little boy!