Der er snart ugler i mosen… eller i hvert fald her på bloggen, for jeg er lige blevet færdig med Ugler fra Designclub.dk (har hæftet ender og alt muligt!). Mangler nu bare 7 par ugleøjne og nogle fine knapper, som jeg dog regner med at få fat i i morgen. Planen er, at der kommer billeder i morgen.

Strikningen holder hårdt for her i eksamenslæsningsperioden, men jeg har en aftale med mig selv, om at jeg ikke må strikke, før jeg har læst så og så lang tid… det er ikke altid det bliver overholdt, men det er stadig en god motivation (det er nemmere at klare det grimme/kedelige arbejde, når man ved, at der venter belønning i enden).

I morgen skal Magen og jeg ind til en boligforening og høre om muligheder for lejligheder, for vi er på udkik efter et lidt større sted at flytte hen. Vi krydser fingre og håber, at der er gode ting i vente. Måske vi så endda også har plads til, at jeg kan holde Strik-In på et tidspunkt? Jeg håber.

There will soon be owls on this blog, because I have just finished Ugler (= Owls) from Designclub.dk. I only lack sewing on 7 (of 12) pair of owl eyes and finding some buttons. Probably pics tomorrow!

The knitting has been more or less what has kept me going through this (continuing) period of studying for exams. I have promised myself that I won’t knit until I’ve read so and so much… it’s not always that I keep the promises, but it’s still motivating (somehow knowing that knitting is the reward helps a lot).

Tomorrow the Mate and I have an appointment with a rental housing association. We are looking for another place to live, so we are keeping our fingers crossed and hoping for the best. Maybe we’ll find a place big enough for my stash and maybe even for a Knit-In with lovely knitters? I hope so.