Først sokkerne for juni måned: Generation X sokker, fra LykkefantenS (min almindelige sok, men med x på hælen og rib på oversiden af foden).

Materialer og mål: strikket i kauni ensfarvet på strømpepinde 3mm. De passer til min str. 41 og vejer 60 gram.

Spidsfindigeheder: x-et på hælen 😉 Det startede egentlig som nogle ganske alm. kedelige sokker til mig selv, men så kunne jeg alligevel ikke lade være med at pifte dem lidt op.

God eller grel? Da det er det første par sokker til mig selv i år, kan de næsten ikke fejle, at jeg så derudover synes, de er seje er jo bare ekstra plus. Så God!

Og så til lækkerierne. Det er nu et stykke tid siden, men jeg vandt faktisk et gavekort i webstrikkernes forårslotteri og har allerede for et stykke tid siden omsat det til garn. Det skal blive til en mermaid og jeg havde lovet mig selv, at jeg måtte starte så snart eksamen var overstået… har endda købt en ekstra rundpind 3mm i dag… blot for at opdage (vel at mærke først da jeg var kommet hjem), at jeg mangler et par sølle 3½mm strømpepinde for at kunne starte… øv! Nå, jeg må altså vente og i mellemtiden bare gå og savle over den dekorative garnstabel.

I made a pair of socks for myself as the socks for June. I call them Generation X 😉 They are knitted in kauni single color yarn on 3mm DPNs and I used 60 grams for a pair in my size. Actually they started out as just a plain pair of socks, but then I just had to play a little and thus the x on the heels. I really like them, and as they are also the first pair of socks for me this year, I might actually end up adoring them!
Well on to the eye candy. I won the spring lottery for webstrikkerne (the webknitters) and actually used my price quite a while ago. But I promised myself that I wouldn’t start untill after my exam, so I’ve really been looking forward to today… But here I am missing just a pair of 3½mm DPNs to start my cardigan…. *sigh* will just have to sit here and drool awhile.