Tina har tagget mig, så nu i det følgende kan I læse 8 små ting om mig.
Tina has tagged me, so in the following you can read 8 little things about me.

1. Det første jeg nogensinde strikkede var et par sokker til mig selv… da min mor ikke længere gad forsyne mig med hjemmestrikkede. Det er nu ca. tre et halvt år siden. The first thing I ever knitted was a pair of socks for myself. It is now a little over 3,5 years ago.

2. Jeg er i besiddelse af den evne, at jeg kan se mig selv i spejlet og helt ærligt sige til mig selv “hold da kæft, hvor ser du godt ud”… det har jeg kunnet siden jeg besluttede mig som ung teenager ikke at lade andre bestemme, om jeg skulle have det godt med mit udseende. I have the ability to look in the mirror and honestly say “D** you look good!”… I have been able to do that since I as a teenager got to the point where I didn’t want other people to determined how I felt about my appearence.

3. Jeg har været kaproer, inden jeg kom i gymnasiet. De største oplevelser, det har givet mig er bl.a. en bronzemedajle til junior DM, regattaer i Tyskland og træningslejr med guldfireren (jep, den rigtige). Det kan stadig give længsel i mig hjerte og krop, når jeg kommer forbi blankt vand… jeg savner det, men erkender, at jeg nok aldrig rigtig får begyndt igen. I used to be a competition rower and I’ve had some wonderful experiences like winning a bronze medal at the junior championships, being at regattas in Germany and training with the “gold” four from the most winning Danish boat ever. I still get twinges when I pass by still lakes and such, but I now know that I most likely will never row again.

4. Jeg er god til at tegne og male og husker især, at min mor engang huggede en akvarel til at bruge som kort, uden at spørge om lov. I’m quite good at drawing and painting and remember a particular incident where my mother snitched a water color painting to use as a greeting card, without asking me…

5. Jeg elsker min familie!!! Betingelsesløst, uendeligt og inderligt. Der er ingen, der betyder mere for mig end min mand og min familie. I love my family!!! Unconditionally, without limit and from the deepest part of heart and soul. Nobody means more to me than my husband and my family.

6. Jeg har aldrig været så fuld, at jeg fik det dårligt. Jeg tror, det handler om, at jeg i bund og grund er lidt af en kontrol-freak og ikke bryder mig om ikke at have styr på mig selv i en situation. I’ve never been so drunk that I was sick from it. I think it is because I’m a control freak… I don’t like being in situations where I don’t control myself fully.

7. Jeg fik mine første briller som 4 årig og har været afhægig af briller eller kontaktlinser lige siden. Jeg drømmer om at få en laseroperation, så jeg atter kan se ordentligt, men på den anden side føles det også som at lave om på den person, som jeg i bund og grund ret godt kan lide… I got my first pair of glasses as a 4 year old and have since been dependent on aid to see (glasses, contact lenses). I dream of having a laser surgery so that I can see properly again, but I also feel like that would be changing a person that I actually quite like…

8. Jeg har boet mange steder i løbet af mit liv. Så vidt jeg har kunne tælle er det blevet til 14 flytninger, og jeg har boet i Jylland, på Fyn, på Færøerne, på Lolland og på Sjælland… nå ja og New Zealand. Når nogen spørger mig, hvor jeg er fra, så siger jeg “jeg er fra Danmark”, men samtidig betegner jeg Færøerne som mit hjerte og Grønland som min sjæl… der er noget med den vilde natur der drager mig og samtidig beroliger mig. I’ve lived many places, so far I’ve moved (in honest) 14 times. When someone asks where I’m from I answer “Denmark”, but I also say that Faroe Isles is my heart and Greenland my soul. Something about the wild nature both draws me and calms me.

Så er det meningen, at jeg skal tagge 8 andre… jeg tror, jeg vælger at tagge nogle stykker og så lade det være op til resten af jer derude, om I selv vil være med. Men jeg vil gerne tagge Tine, Tina, Lone og Susanne. Håber I vil lege med.