Nogen gange bliver man overrasket over den venlighed, man kan møde hvor som helst, når som helst. I Dublin havde jeg en helt vidunderlig oplevelse. Jeg mødte nemlig vidunderlige Anna, der viste sig at være dansker. Hun sad midt blandt sine smukke kunstværker (tag og smut over på hendes side og se selv) og tegnede små tegninger til folk, og jeg var så heldig, at hun også gerne ville tegne en til mig og magen.
Det blev til flere gode snakke, især da vi fandt ud af at vi begge var danskere, og Annas store venlighed og åbenhed rørte mig meget. Jeg købte hendes bog og har nydt at udforske hver eneste side i den – og tegningen er tiltænkt en plads på vores billedvæg, men det største var dog den umiddelbare venlighed! Den rørte mig meget.
Tak Anna, og tak fordi du gav mig lov til at skrive om dig og lægge billedet her på bloggen. Du var helt klart et højdepunkt på min tur.

Sometimes the random acts of kindness that you meet anywhere and everywhere can be quite surprising. In Dublin I had a wonderful experience, when I met wonderful Anna. She sat in the middle of her own artwork (go check out here site) and drew for people and I was so lucky to get a drawing for me and the Mate.
We had several good talks, especially when we found out that we both are Danes. But what touched me most was the open kindness that Anna showed me. I bought her book and have enjoyed exploring every page – and the drawing has a special place on our picture wall, but the greatest thing was the kindness and friendliness. I felt very touched.
Thank you Anna, and thank you for allowing me to write this and put the picture of you on this blog. You were a high point on my trip.