Det er blevet til begyndelsen af en lille serie med bogmærker her midt i alt før-ferie-rengøringen, som jeg ellers har gang i. Jeg kalder den “Hjertet i…” og har indtil videre fået lavet Naturen, Ordene, Byen og Kærligheden. Det er så også mit juli bidrag til 12 projekter!
Bogmærkerne er skåret i hvidt karton og derefter beklædt med farvet karton på bagsiden. De måler 5,5 x 13,5 cm.

Strikningsmæssigt går det kun langsomt fremad, fordi jeg forsøger at blive færdig med midten af Spanish Christening Shawl inden feriens start på torsdag(jeg strikkede så meget på Mermaid, at jeg fik ondt i hånden, så jeg måtte holde pause).

I’ve started a little series of book marks, which I call “The Heart in…” and so far I’ve made the Nature, the Words, the City and the Love. They are my contribution for 12 projects in July.
They are made of white cardboard, which I’ve cut the design in and then glued backs of coloured cardboard on. They measure 5,5 x 13,5 cm.

Knitwise I’m making slow progress. I knitted too much on Mermaid – my hands hurt, so I needed a break and now I’m trying to finish the centre of the Spanish Christening Shawl before my holiday on Thursday.