Magen og jeg tager op til det kølige nord i morgen, væk fra telefonsignaler, internet og dagligdags trummerum… og eftersom jeg føler det som om, at jeg kun akkurat hænger sammen, så er det vist meget godt at komme lidt væk. Så er det rart at kunne tage afsted ud i ødemarken og stilheden og vide, at bedsteveninden passer godt på hjemmet imens.
Jeg ønsker jer alle en rigtig god sommer til vi ses igen en gang i midten af august!

The Mate and I will be going north tomorrow, far from telephone signals, internet and other distractions… and since I feel like I’m barely holding myself together it migth be good for me. It is nice to be able to go away into the wilderness and silence and still know that the best friend is taking care of the home.
I wish you all a good summer. This blog will be closen untill I return sometime in mid August!