Jeg kunne ikke dy mig… måtte lige vise jer nogle flere billeder fra det skønne Grønland, som jeg allerede savner og glæder mig til at gense (desværre sikkert først om flere år).

Vi var så heldige at have fantastisk vejr på en tur til Indlandsisen. Landskaberne, der er skabt af isen, er helt fantastiske, og billedet viser udsigten fra en kaffepauseplads… med indlandsis og morænekant og smeltevandsstrøm… fantastisk.

En anden tur, vi tog, var en sejltur om aftenen og ved midnat mellem isbjergene ved Ilulissat. Da vi var næsten i havn igen efter midnat – og solen skinnede rødt i horisonten – begyndte det at regne. Solen oplyste regnen med rødt lys og det kom til at se ud som om der var nordlys der midt om sommeren. Det var meget smukt og næsten uvirkeligt, men det var helt klart det smukkeste regnvejr, jeg nogensinde har oplevet.

I couldn’t resist. I had to show you some more pictures from the wonderful, beautiful Greenland, a country I already miss again and look forward to returning to (albeit in some years).

We were very lucky and had some splendid weather for a trip to the Ice Cap. The landscapes created by the ice and water are beautiful and sometimes almost surreal, the topmost picture show the view from a coffee-break-sitting… with the edge of the Ice Cap, the sediment and the melt water in the stream… fantastic.

Another trip we went on was a midnight cruise among the ice bergs at Ilulissat. When we were almost in habour again it started to rain and the midnight sun – hanging red and golden just above the horisont – lighted the rain and made it shine with gold and red. We could almost believe that we were seeing the northern lights in the summer – very beautiful and almost unreal! But definetly the most beautiful shower I’ve ever been in.