Jeg er blevet færdig med anden version af Viking/Viking Girl sokkerne. De er samtidig mine første sokker, som jeg har strikket på bestilling til salg til en “fremmed” (altså en udenfor familie og vennekreds). Det føles ret godt at få kontant afregning og så må man jo håbe, at den nye ejer er glad for sokkerne – det så hun i hvert fald ud til at være, og som billedet viser, så passer de heldigvis.

Lidt hurtige facts: 63 gram Arwetta strømpegarn på pind 3mm. Opskriften er igen Viking (som nærmer sig færdiggørelse – altså opskriften).

I’ve finished the second installment of the Viking/Viking Girl socks. They are also the first pair of socks, that I’ve knitted to order from a “stranger” (nor a family member nor a close friend). It feels pretty good to get paid and I can always hope that the new owner of the socks are happy with them – it certainly looked that way, and as the picture shows they actually fit!

Some quick facts: 63 grams of Arwetta sock yarn on DPNs 3mm. The pattern is once again Viking (which are approaching a finished version).