Det er længe siden, at jeg har haft billeder her på bloggen, så det må der straks rettes op på. Jeg er begyndt at spinde noget farvet uld, som jeg købte på Plantefarvernes sommermarked. Det er en helt anden fornemmelse end det fine merino karteflor, jeg tidligere har haft fingre og ten i. Men det er sjovt. Jeg forsøger at spinde lidt mere ujævnt, så der kommer lidt mere struktur i det færdige garn… man skal jo eksperimentere lidt.

It has been too long since pictures have graced this blog, so something had to be done! I’ve started spinning some dyed wool, I bought at the Plant Dyers Summer Market. It is completely different from the fine merino I’ve spun earlier. But it is fun! I try to spin it more coarsly to get some more structure in the finished yarn… I need to experiment, since I’m still learning.
Og mht. det tidligere spundne merino, så er noget af det faktisk blevet tvundet til noget ganske fint grønt garn. Der ligger dog en større portion og venter på at blive tvundet, men ligenu er min eneste ten jo optaget med noget andet, så det må vente til en anden gang. (det er godt at have ting at glæde sig til) 😉

And writing about the merino… I actually managed to ply some of it into this fine 2ply green yarn. I have a larger portion waiting to be plied, but right now my only spindle is engaged otherwise, so it’ll have to wait. (good to have things to look forward to) 😉