Aj, jeg trænger da til lidt nyt tøj, ikk? Kan da ikke blive ved med at møde op til de store familiebegivenheder i det samme, gamle festtøj… (I kan godt høre, hvor det leder hen, vil jeg tro)… jeg skal jo bare lige have en ny bluse, sådan at se lidt pæn og frisk ud i…

… ja, det troede jeg altså, men så var det, at jeg på vej ned og købe frokost (fyyy, hvorfor tog du ikke madpakke med) liiiige måtte ned i denne lille designbiks. Og hvad så fruen så? Den fikseste lille sag af en jakke, der hang og tiggede på bøjlen “tag mig på, tag mig på, prøv mig, prøv mig”. Og regnormsrygraden bøjede sig – før man kunne sige “fiks jakke” havde fruen hevet dankortet op, og nu ejer jeg altså en smækker-lækker, skræddersyet lille sag for absolut ingen penge! Den skal luftes i morgen, skal den! Mangler dog stadig blusen …

Ehm, I have been thinking about clothes lately, I think I really need something new, so I won’t show up in the same old party thing at the big family events… (this leads in a pretty obvious direction, don’t you think?)… it’s not so bad, I tell myself, all I need is a new blouse to look pretty and fresh in…

… yeah right, that what I thought. But then on my way to buy lunch (why didn’t I bring my own from home?) I really just had to pop down in this little design shop. And what happens? The most adorable, chic little coat hangs there and begins to chant “take me down, take me down, try me on, try me on”. And the spine equal to a gree worm (star trek, anyone) crumbled – and before anybody could say “chic” I had my card out and now I’m the owner of a very sexy chic little tailored thing for almost nothing! It clearly needs to be aired tomorrow! Hmmm, I still need that blouse …