Stærkt inspireret af Yarnhalots uldvaskningsprogram har jeg forsøgt mig med egen uldvask af en rå uld, som min mor havde med til mig søndag. Den var nemlig ufattelig snavset og ikke særlig indbydende til at spinde af…. og jeg skulle helst have noget rart (og rent) uld at spinde af på webstrikkernes nærtforstående festival.

Jeg skal nok vende tilbage med resultaterne af uldvasken…. Glæder mig selv til at se, om det er gået godt eller helt galt (og når man propper uld i vand i ovnen, så beder man jo på en måde om at det går galt…).

Strongly inspiret by Yarnhalot and her fleece washing programme I’ve tried my own fleece washing of some very dirty wool my mother gave me. It was like really dirty and not very inviting for spinning… and I really need some nice fibre to spin from at the coming festival for webstrikkerne (the web knitters).

I promise to return with the washing results… I’m quite looking forward to seeing if it is good or bad (very bad?)… when you put your fleece in water in an oven, you kind of ask for it to go very, very wrong…