Jeg er midtvejs, faktisk lidt længere… på “Hjertenskær” altså 😉 Har endelig vendt mønsteret om og strikker nu hjerterne den anden vej, så når tørklædet en gang endelig er færdig, vil alle hjerter på enderne vende den “rigtige” vej. Jeg mangler stadig 15 mønstergentagelser, men nu er jeg på opløbsstrækningen og kan mærke at tempoet er ved at komme op igen (hvilket er godt, når man tænker på den tid, det har tilbragt i lageret som UFO).

I morgen skal jeg nyde dagen fuldt ud, men god morgenmad og gaver og hygge (og kys fra magen) og masser af veninder på besøg om aftenen! Og tænk, så skal jeg afsted til webstrikkernes festival allerede næste dag… jeg glæder mig vildt meget, men kan slet ikke finde ud af, hvad jeg skal have med (måske det hele?)…

I’ve reached the middle.. actually I’m a bit longer on “From my heart” than the middle. I still need 15 more repeats, but then everything should be fine. And after turning the pattern (so that all the hearts will seem to be in the right order when the scarf is worn) I seem to feel like I’m on the home stretch, which will be fine by me considering the time it spent in the stash living as an UFO.
Tomorrow I’ll enjoy the day fully and completely with good breakfast and presents and fun (and kisses from the Mate) and a appartment full of friends in the evening! And then the next day I’m going to the knitting festival for the Webknitters… I’m really looking forward to it, but I seem to have problems with what to bring (maybe all of it?)…