Jeg er blevet færdig med en lille sag til halsen… sådan en som jeg bare måtte lave, da jeg så Nannas version på strikkefestivallen. Så fluks blev der indkøbt lidt silketweed (mohairgarnet havde jeg på lager) og ikke mange minutter senere (hvis man ikke tæller den hælkede kant med) havde jeg en lille lunende sag til halsen.

I’ve finished a little thing for cold necks. You know, one of those that you just gotta make when you’ve seen one “live” (at the festival). So I was quick to buy the silk tweed (the mohair is from the stash) and a few minutes later (not counting the crochet edge) I had something for my neck.

Opskrift/pattern: slå 20 m op, strik ret til det passer, lav knaphul og strik yderligere et par pinde ret. Hækl muslingekant rundt, sæt knap i! Cast on 20 st, knit till it fits, make a button hole and knit an additional few rows. Crochet an edge and sew in button!

Materialer og mål/Materials: 44 gr silketweed og mohair + en knap, strikket på pind 6mm. 44 grammes of silk tweed and mohair and a button, knitted on needle 6mm.

God eller grel/Hot or not: God, en hurtig lille sag, som jeg sagtens kan se meget gavepotentiale i. Mon ikke der bliver et par stykker mere inden december? It’s a hottie, at least I can see the potential for quick gifts, so I plan a few more before December.