Jeg har aldrig før siddet ved en rok… det tog jeg hævn for i går, hvor jeg var på rekreation (efter eksamen… jeg har garanteret været den eneste i det eksamenslokale med tasken fyldt af strikketøj!!!) hos Heidi (med tilnavnet “den skønne”). Først legede jeg lidt med noget spelsau hun havde, og derefter kastede jeg mig over 50 g pink merino, som jeg selv havde med (se, jeg havde jo allerede lumske spinde-planer, inden jeg tog afsted) og jeg kunne ikke holde op igen… så det endte med, at jeg pludselig havde spundet en hel spolefuld!
Nu gælder det bare om at finde ud af hvilken farve jeg næste gang skal spinde, sådan at jeg får et smukt tofarvet garn! Grøn? Blå? Brun? Hmmmmm…
… jeg finder vel ud af det på et tidspunkt, men lige nu vil jeg smække benene op og gå på opdagelse i det nye IK, som posten lige har smidt ind gennem brevsprækken!

I’ve never sat down and spun with a spinningwheel before… that particular absence was much revenged yesterday when I went on rehab (after the exam… bet you, that I was the only one at the exam with a bag full of knitting!!!) at Heidi‘s (also know as “the wonderful”). First I played with som spelsau that she had, and then I took it out on 50 grams of pink merino, that I brougth myself (you see, I had a slight plan to spin before I even came). I found that I simply couldn’t stop… so I ended up having spun a whole bobbin!
Now I only need to find out what colour to spin next. I want to ply to a two-coloured yarn. Green? Blue? Brown? Hmmm…
… will find out eventually, but for now I really need to check out the new IK, that the post just dropped in my mailbox!