Jeg har det sidste års tid (eller næsten da) haft en aftale med mig selv. Ikke købe garn for mere end en fjerdedel af hvad jeg strikker… Det gik fint… indtil den dag de tre musketerer og jeg var på rov, og siden da er det gået slemt nedad bakke. Jeg kan mærke at minusser ærgrer mig, og jeg gider rent faktisk ikke ærgres over lækkert garn. Så vupti, væk med opsparing (minushelvedet) og fri leg til mig. Kom bare an!!!
Jeg beholder dog oversigten over, hvor meget jeg får strikket. Det er jo ren positiv energi!

I’ve had a deal with myself for the past year (almost). The deal was not to buy more yarn than saved (in a 100 grams knitted = 25 grams saved way)… It was fine… until the day the three musketeers and went yarncrawling, and since it has al gone haywire. I can feel that the minus is nagging me, and quite honestly I don’t like it. I don’t want to feel bad about such nice yarn. So 1-2-3 and no more saving (minus from hell) and game-on for me. Just let me near the yarn!
I will keep the account where I can see how much I knit during a year. That is pure positive energy!