Jeg sad og læste ovre hos Linda og kom i tanke om en hel masse ting, som jeg ikke rigtig har fulgt op på. Bl.a. en rockin’ girl blogger nominering, som jeg fik af Strikkekatten for længe, længe siden, og som gjorde mig rigtig glad. Hvorfor jeg ikke fulgte op på den ved jeg ikke.
Og så var der Ete, der gerne ville vide 7 ting om mig… jeg har bestemt mig for, at jeg må kunne slippe med de 8 oplysninger, som jeg allerede har givet her tidligere.
Gad vide hvorfor ting bare får lov at løbe nogen gange? Hvis nogen har et godt bud (især på hvordan man kan stoppe det), så fortæl mig det endelig. Det vil sikkert hjælpe mig, for jeg har en gevaldig deadline på en opgave og en chokoladekage… gæt selv hvad jeg mest har lyst til at lave!

I was reading Linda’s post and remembered a whole load of things that I never really finished blogwise. Among that a rockin’ girl blogger nomination, that Strikkekatten, gave me a long time ago, and that made me very happy. But I never really followed up on it… and I don’t know why.
And then Ete wanted to know 7 things about me… I have decided that the 8 informations I gave a while back, must be good enough.
I wonder why some things just get away? If anybody has a good idea, then please tell me (especially if you know how to stop them). It will certainly help me, as I have a deadline from hell on a paper and a chocolate cake… take a guess what I’m most likely to work on first!