Der er døbt DDD her i hjemmet, eller rettere Designs-Der-Driller!!!
Jeg vil gerne præsentere mit føste design in progress til Nusse & Nørkle, nemlig en hue i det vanvittig lækre Organik garn! Det er så meningen, at der også skal være matchene pulsvarmere i sættet, sådan at man får brugt alt, eller i hvert fald det meste af garnet.
Desværre bliver jeg drillet. Det er anden gang jeg strikker på den, men igen er der sket en mindre heldig udvikling, så der er udsigt til optrævling igen… jeg kan mærke, at det helst skal være perfekt, når jeg nu laver det for andre!

I’ve been hit by a severe case of DDD or Damned-Difficult-Design!!! It is my first desing in progress for Nusse & Nørkle, and I really want it to be perfect. As is probably easy to see it is meant to be a hat, and I am working on a desing for matching mittens as well, such that you will be able to use up most of the fantastic yarn, Organik!
Unfortunately I’m being made fun of by my knitting. The picture shows the second installment, but once again something not so pleasant has happened, and I need to frogg it all and start over! I’m a borderline perfectionist when it comes to things I’m doing for others!