Der er små fisk på pindene, til afslapning og hygge, når designet driller. Det er den skønne trøje ‘Fisk’ af Hanne Thorsen. Jeg strikker den i blå multifarvet kauni og lysegrå lammeuld fra Nikolaj Garn, og det er en nydelse i høj, høj klasse. Hver eneste maske er skøn og dejlig og designet er sødt, og jeg elsker de små fisk, der ligeså langsomt dukker frem! Det er en julegave in making, og jeg håber bare, at den bliver klar! Den er for øvrigt allerede en hel række fisk længere end på billedet.
I have wee fishes on the needles for some R&R when the desings are troublesome. It is the little sweater ‘Fish’ by Hanne Thorsen and it’s brilliant. I’m using kauni multicolour in blue shades and light grey lambswool from Nikolaj Garn, which together with the pattern provides pleasure in every way. I’m loving every single stitch of this little thing, and I almost squeal with pleasure with every row of little fishes that emerge in the yarn. It is a Christmas present in the making, and I just hope to finish in time. By the way, I’m a whole row of fishes beyond the picture.