Velkommen i det nye år! Jeg håber, at I alle havde et dejligt nytår! Selv havde jeg en skøn og vidunderlig aften med mand og gode venner.

I løbet af den sidste måned er der blevet vendt op og ned på en del ting, og det kan mærkes, at der stadig er bump på vejen. Men der er også gode ting. Mine søskende og jeg er kommet tættere på hinanden og jeg har indset, hvor meget Magen betyder for mig og min sjælefred (slet og ret alt). Jeg har også nået at tænke på, hvad strikning, bloggen og de sjove, søde og spøjse internetbekendtskaber har betydet, og det er ikke småting. Jeg har valgt at lægge en del af migselv ud på bloggen (kald det venne-madding!) og det har givet så utrolig meget igen – så jeg fortsætter!

Og strikningen… hold da op, hvor er der sket meget for mig. Jeg føler virkelig, at jeg har rykket såååååååå (indsæt kraftig gestikulering med armene) langt i løbet af de 31 forskellige færdige projekter, som det blev til for mig i 2007. Disse 31 (synes stadig det er vildt mange) svarer til 4516 gram brugt, opstrikket (eller ophæklet) garn! At jeg så vel også har købt et par kilo eller fire nyt garn, glemmer jeg lige nu. Jeg har bestemt mig for at nyde strikningen og den glæde det giver mig, så derfor ingen klausuler på indkøb og deslige (udover almindelig sund fornuft, dvs. ikke bruge pengene til aftensmaden på nyt garn), men jeg vil holde styr på hvor meget jeg bruger og køber (kan fra nu af følges i siden af bloggen). 2008, kom bare an!

Welcome in the new year! I hope, that you all had a wonderful New Year! We really enjoyed a wonderful evening (night) with some good friends.

During the last month or so, my life has been turned kinda upside down, and I can still feel the bumps on the road. But some good things have also come from it. My siblings and I are closer now than ever, and I have realized how much the Mate means to me and how important he is for my heart and soul (he’s everything!). I have also been thinking about what knitting, blogging and the fun, fabulous, sweet and quirky friendships via the internet has meant to me, and it’s a lot! I have chosen to put a part of me here in the blog (call it bait for friends!) and it has given me so incredably much back – so don’t mind if I continue!

And the knitting… I can’t believe how much has happened for me. I really feel, that I’ve progressed really, really (insert wide arm movements) far during the 31 finished objects, that I managed in 2007. Those 31 (can you tell, that I’m a little awed by myself) consists of 4516 grammes of knitted (and crochet’ed) yarn! That I’ve also bought a couple of kilogrammes (or four) doesn’t count – at least not right now. I’ve decided to enjoy knitting and the joy it gives me to the fullest, so I have no loftly goals this year (short of not spending food money on yarn), but I will keep track of my usage and aquisitions (to be followed in the sidebar). 2008, here I come!