Rokken er nu fri… rimelig vildt at skrive, eftersom for bare et par dage siden var der både alpaca og merino, der forhindrede tweed spinderiet. Men jeg har haft et par dage, hvor jeg har brugt et par (eller flere, hmmm) timer ved dyret, og det er der kommet garn ud af. Hjemmespundet, lækkert garn (når jeg nu selv skal sige det!).

The wheel is now free… pretty awsome to write that considering that only a couple days ago I had both alpaca and merino on it that prevented the spinning of my tweed. But the last few days has brough a few (hmmm, to be honest, many) spinning hours, which has resulted in yarn. Yummy, handspun, delicious yarn (if I have to say so myself!).

Det brune er alpaca, første portion af forhåbentlig et par stykker. Der er 98 gram og 380m, som jeg regner med skal strikkes til et sjal en gang, når resten af portionen er spundet. Det grønne er merino fra Vævestuen, der er 100 gram og 309 m. Begge blev købt i ulden form på Fåreavlernes Julemarked (men jeg har stadig en del af indkøbene tilbage at lege med!).

The brow yarn is pure alpaca, first portion of a couple. In this skein there is 98 grams and 380 m, which hopefully will become a shawl sometime when the rest is spun to match. The green is merino from Vævestuen, the skein is 100 grams and 309 m. Both were purchased in woolen form at the Sheep Breeders Christmas Fair in late November (but I still have plenty of my shopping left to play with!).