Har ikke fotograferet noget strikkerelateret i dag (har været på arbejde, suk), så i stedet frister jeg med billeder af resultatet fra sidste leg med kartemaskinen. Nu ligger to portioner tweed klar og venter på, at rokken bliver fri (spinder lige nu alpaca og har grøn merino på ventehold), men det er sjovt at blande, så jeg kan ikke lade være.
I haven’t taken pictures of any knitting today (have been to work, sigh), so instead I offer these pictures of the results of my last playtime with the drum carder. I now have two portions of tweed lying about, waiting for their time on the wheel (which is occupied with alpaca for the moment, and I have some green merino in pole position), but I love blending so I really can’t help it.
Den brune tweed er blandet på en bund af såne uld, med merino, bluefaced leister, alpaca og angora samt noget ubestemmligt (det hed troldehår på posen?). Det er en skøn brun med blå og gyldne isæt og jeg glæder mig til at gøre det til garn. Den grønne tweed er lavet af en masse rester og har mange flere farver end billedet viser. Jeg tror, den bliver skøn!
The brown tweed is blended on a base of såne wool with merino, bluefaced leister, alpaca and angora (and something which I don’t know what is, besides that it’s wool). It has a lovely brown colour with blue and golden tones, and I really look forward to spinning a yarn of it. The green tweed has been blended from all sorts of left-overs and has many more colours than the picture shows. I think it’s gonna be nice!