Ja, det er ikke dansen, som SissorSisters ellers ville sige, men faktisk strikning, hvor mærkeligt det end lyder. Jeg har ikke haft gang i strikkepindene i mange dage og har egentlig ikke noget behov for at gå i gang igen – i hvert fald ikke lige nu. Jeg tror simpelthen, at jeg har fået strikke-overload… hvis man kan have det? En bidragende effekt er nu nok, at semesteret og dermed studiet er gået i gang igen…
Men men men, livet er ikke blevet fuldstændig fiberløst endnu. Jeg har spundet lidt og har færdiggjort 150 m ufatteligt lækkert garn i en blanding af merino og silke, som jeg tror en gang skal blive til håndledsvarmere til migselv (når jeg altså lige får lyst til at strikke igen). Derudover har jeg “opfluffet” en portion silke, som jeg købte hos Bente B, da jeg var på spinde-master-class hos hende. Den ligger nu og frister og byder sig generelt til, men jeg ved ikke helt om det er den, jeg skal kaste mig over…
Actually it’s not dancing I don’t feel like (though that would be what the SissorSisters would say), but incredebly knitting! I haven’t knitted for days and weeks, and I actually don’t miss it. Maybe I’ve just fallen victim of knitting-overload, if that can happen? A contributing cause might be that the semester and thus the study has started again…
But life hasn’t turned completely fiber-emty yet. I have been spinning a bit and have just finished 150 m of gorgeous merino/silk yarn, that I think will be perfect for a pair of fingerless mitts for me (that is, when I feel like knitting again). Besides that, I have a wonderful little heap of newly “fluffled” silk sitting and calling for me. I bought it when I visited Bente B for a spinning master-class, and I can’t really decide whether it will be the next on the wheel…