Der er sket noget stort!!! Jeg er nu “officielt” designer, for nu er det første af mine designs sat til salg. Og det synes jeg alligevel skulle markeres her på bloggen.

I kan finde Efeu som kit hos Nusse&Nøkle. Garnet er det ultralækre Organik, som er en blanding af uld, alpaca og silke – ren luksus. Lige nu udbydes opskriften kun på dansk, men jeg arbejder på en oversættelse til engelsk.

Something big (at least it’s big in my world) has happened!!! I am now “officially” a designer as my first design has just hit the store. I really thought that this at least deserved a notice on the blog.

You can buy Efeu as at Nusse&Nørkle as a kit. The yarn is the super delicious Organik, which is a blend of wool, alpaca and silk – pure goodness. For now, the pattern is only available in Danish, but I am working on an English translation.