Jeg har haft gevaldige problemer med at finde min strikke-mojo på det sidste, så nu er jeg gået til yderlighederne. Lokkemad!!! Noget måtte gøres, så nu har jeg lusket rundt i diverse garnbikser og snuset og set og følt og indkøbt (bare en smule).
Det er blevet til et køb af en Mini til min kusines kommende bebs (… babystrikketøj, det må være vejen frem, det er jo så småt) og noget skønt Drops alpaca i endnu skønnere farver, som jeg lurer på skal være et par luffer. Endelig har skønne Mie sendt en syndig omgang fristelser (hvor er det dog skønt at være holdt designer), som bl.a. skal blive til endnu en Tane’s Leaves (teststrikning af opskriften).

Fælden er sat. Mon min mojo lader sig friste?

I have had a lot of trouble locating my knitting mojo recently, so now I’m readying the big guns. Bait!!! Something clearly had to be done, which resulted in me oozing through a LYS (or two) seeing, feeling and buying (just a tad).
So far I’ve invested in a Mini for my cousin’s little baby, who will be joining the world in June (… baby clothes, that has to be a solution, after all it is tiny), and some gorgeous Drops Alpaca in the most wonderful colours that seems to be wanting to be a couple of mittens. Finaly the great and wonderful Mie has sent a delightful parcel full of knitting goodies (it is good to be a kept designer), some of it will become another Tane’s Leaves (as I have to test-knit the pattern).

The trap is set, bait laid out. Will my mojo be tempted?