Det er vist ved at være på tide at afsløre, hvorfor der ikke er sket så meget i Casa-del-Lykkefanten… Der er nemlig en Mini på vej, og nu er vi så langt, at verden godt må få det at vide!
At det er stort og overvældende og fantastisk er der sikkert mange, der kan snakke med om, men jeg har i hvert fald indset, at mit fokus er rykket længere ind. At jeg glæder mig og tænker meget over det. At det er lykke.
Vi er allerede blevet vældig begavet. Både med noget (meget småt… er de virkelig så små?) tøj og fra anden side med det dejligste lille tæppe/sutteklud fra Skotland. Tak skal du have Di, jeg er i gang med min del af byttet!

I believe it is time to reveal why silence has been a dominating theme here at Casa-del-Lykkefanten… A Mini is on his/hers way, and now the pregnancy is so far along that I no longer want to keep it a secret from the world at large!
It is wonderful and strange and joyfull – I’m sure, that many can talk about this too, but I have also found that my focus has changed. It is more centered, closer to me. I look forward to it, I am happy, I am lucky!
We have already received some gifts. Some friends gave us some (very small… can it really be true that babies are that small?) clothes, and another dear cyber-friend sent a beautiful little sookie all the way from Scotland. Thanks so much
Di!!! I am working on my half of the swap.