Her i Norges fagre ski-land er det lykkedes mig at blive færdig med den første Slytherin sok, nr. to i min kvartet. Opskriften er skrevet, billederne taget (uhhh, det var koldt), så dermed ikke mere udenomsnak: Such a Slytherin kan hentes her, eller på min design-side i Ravelry. God fornøjelse!

Update 25/3-08: Der viste sig at have sneget sig en lille bitte fejl ind, nemlig et par steder, hvor de gamle hentydninger til Gryffindor sokkerne stadig bestod. De er nu rettet og den nye version har erstattet den gamle. Håber ikke det har skabt problemer.

Norway with its wonderful snowy skiing country has helped me finish the first of my Slytherin socks, which is no. 2 in my quartet. The pattern has been written, the pictures taken (it was cold), so no more delays: Such a Slytherin can be downloaded here, or from my design-page in Ravelry. Happy knitting!

Update 25/3-08: A friendly soul pointed out some wee mistakes in the pattern, a couple of places where I forgot to change the reference from Gryffindor to Slytherin. It should now be fixed and the pattern has been replaced with the correct version. I hope this hasn’t caused any problems.