Jeg vil gerne lige sige tak til jer allesammen, tak for alle de søde ord og varmende lykønskninger, der fulgte i kølvandet på nyheden. Jeg blev glad og varm og smilende, hver gang jeg læste en hilsen. Mini har det stadig godt (så vidt vides) og maven vokser stille og roligt (ikke noget voldsomt endnu)… til de nysgerrige kan jeg sige, at vi regner med at se Mini til slutningen af september.

I just wanted to say thank you so much to all of you. Thank you for all the sweet words and wonderful congratulations that followed my post with the news. I smiled and got all fussy and warm inside, every time I read one of your lovely comments. Mini is still fine (as far as I know) and the belly grows little by little (I’m not very big yet)… and to the curious of you I can tell that we expect to see Mini in late September.