Jeg aner ikke, hvorfor det viser sig, at stort set alt mit igangværende strikketøj er gråt eller i hvert fald hovedsagelig gråt. Det passer jo slet ikke til det skønne forårsvejr og solskinnet. Jeg tror snart, jeg trænger til noget mere pang og kulør! Men først vil jeg slæbe mig igennem resten af de grå masker.
Billedet viser, Viking 3 (til Magen, snart færdige), Tane’s Leaves 2 (til Nusse&Nørkle) og et ærme til min mors Mermaid (om det er 1. eller 2. afhænger af, hvad man vælger at strikke først – jeg strikker som regel 2. ærme først for at få det klaret!).
I have no idea why, but as it turns out, the majority of my knitting wips are gray. It really doesn’t fit with the wonderful sunshine and springtime that we have been fortunate to have lately, and I really think it is high time for some bright and lively colours on my needles. But before that happens, I have just a couple of thousand more gray stitches to work through…
The picture shows: Viking 3 (for the Mate, almost done), Tane’s Leaves 2 (for Nusse&Nørkle) and a sleeve for my mother’s Mermaid (it might be the first or the second depending on what you usually knit first – I knit the second sleeve first to get done).