Turen går til New York… både titelen på vores rejseguide og overskriften på dagen i morgen. Jeg har afleveret opgave (den trak tænder ud, men det er da i det mindste ikke midnat), og vi har pakket, så nu nusser vi om de sidste ting før vi går tidligt i seng og vågner op til store-rejse-dag. Jeg glæder mig! Har endda pakket belønnings-strikketøj til turen! Hav det nu godt til vi ses herinde igen.

The journey goes to New York… the title of a travelling guide and also our day tomorrow. I have handed in my assignment (it nearly finished me off, but at least I got it done before midnight), and we have packed. So now we are just schuffeling around finishing the last preparations before going to bed and waking up on the big travelling day. I’m so exited! I’ve even packed some reward knitting for the flight! I hope you all have good and sunny days until we see eachother again.