Det er vist på tide med et livstegn, så jeg tænkte, at jeg ville vise aftenens beskæftigelse… kageprøvesmagning med dejlige mennesker (søster og mor og Magen), benene oppe (efter lidt for mange aktiviteter) og strikketøj i hænderne (selvom det kun er fødderne man kan se). Til de interesserede kan jeg afsløre at fra bagerst er “ofrene” en æbletærte med marzipan, en citruskage og en rababer/mandelkage. Citruskagen vandt!
Omgivelserne er den dejlige stue i vores vidunderlige, lækre, nye lejlighed, som vi efter en uges asen og masen er kommet ret godt på plads i (eneste mangel er nu sofaer…).
I think it is about time with a little life sign, and what better than to show you last nights occupation… cake sampling with wonderful people (sister and mother and the Mate), the legs in a rest postition (after a bit too much activity) and knitting in my hands (though they don’t show in the picture). In case anybody is interested the “victims” are (from the back): apple pie with marzipane, citrus cake and rubarb/almond cake. The citrus cake won!
The setting is our new living room in our wonderful, new, shiny appartment. We are already well settled in after a little more than a week, now we only lack the sofas…
Men nævnte jeg ikke også strik i overskriften? Jo da, mojo’en er vendt hjem, og det samme er garnet fra dets fryserophold (endnu en gang tak, Linda), så der er blevet strikket en del på det sidste. Men I får det ikke alt sammen at se på en gang (næ nej, blogfoder må strækkes, så det varer).
Første indslag er en sjov lille fætter, strikket på tre dage:
Opskrift: Celestine fra Berocco, en dodecahedron eller tolvtakket stjerne.
Materialer: 35 gram Opal farve Neon og 55 gram bamsefyld.
Pinde: 3mm strømpepinde
God/grel: God! Det var noget af det sjoveste jeg nogensinde har strikket! Ved ikke helt om jeg kan bære at skulle skilles fra den, selvom den er tænkt til barselsgave i familien…
Didn’t I mention knitting in the headline? Oh yes, the mojo has returned, and so has the stash from its stay in the freezers (again thank you so much, Linda). All this means that I’ve been knitting away, but I won’t show it all in one go (blog fodder must be stretched a bit to last longer).
First up is a fun little thing that only took tree days to knit:
Pattern: Celestine from Berocco – a dodecahedron or twelve pointed star.
Materials: 35 gram of Opal in Neon colour way and 55 gram of stuffing.
Needles: 3mm DPNs
Hot/not: Absolutely hot! It was one of the most entertaining knits ever! I don’t quite know if I can bear to give it away, even though it is knit as a baby gift for a (soon coming) family member…