Et ellers sjældent vejrfænomen har ramt den lokale matrikel… vi har en tornado på besøg, nemlig min mor. Det er nu ellers med vilje, for hun er her for at hjælpe mig med at få pakket og ordnet og smidt ud, så vi er klar til på fredag til flytning! Vi glæder os! Og så længe at det er effektivt, gør det jo ikke noget, at verden synes at flyve om ørerne på mig…. Du er i hvert fald velkommen mor, og jeg er lykkelig over, at du vil hjælpe mig.

PS: flytningen betyder også længerevarende stilhed på bloggen, jeg vender tilbage, når vi er kommet godt på plads.

A rather rare weather phenomenon has hit our adress… we have a visiting tornado, a.k.a my mother. It is fully intended, because she is here to help me get everything packed and sorted and thrown out, so we get ready in time for the big move on Friday. We can’t wait!!! And as long as it is effective, who cares if the world seems to be spinning around my ears… You are most welcome mom, and I’m happy that you take the time to help me.

PS: the move will also mean a longer silence here on the blog. I’ll return when we are settled.