Jeg har gennem næsten et år været den heldige låner af en skøn og dejlig rok… men ak, skønne Heidi vil gerne have den tilbage (hvilket jeg jo egentlig godt kan forstå, men alligevel…), så jeg har haft travlt med at få spinde-projekterne af spolerne.

Derfor kan jeg nu præsentere mit allerførste hjemmespundne silkegarn. Jeg købte silken af Bente B for nogen tid siden og forelskede mig ved allerførste tråd på rokken. For at forsøge at bevare de smukke farveovergange måtte jeg udi navajo-tvinding, hvilket jeg ikke havde prøvet før, men det gik, og jeg er yderst tilfreds med resultatet: 66 gram og 295 meter luksus!

Nu skal jeg bare finde ud af, hvad jeg skal lave af det!

For almost a year I’ve been so lucky as to borrow a spinning wheel from the wonderful Heidi, but now, sadly, she wants it back (I sorta understand her, but still, I’d like to keep it…). So I’ve been busy trying to empty the bobbins.

Thus far I can present my first homespun silk yarn. I bought the fibre from Bente B a while back and fell in love from first tread on the wheel. To try and keep the wonderful colour changes I endeveaured into my first navajo plying experience, which, if I may say so, actually went pretty well. At least I’m happy with the result: 66 gram and 295 meter pure luxury.Now

I just need to figure out what to make with it…